Leptokarija - Hotel Olympian Bay 2020

Grčka

Hotel Olympian Bay je jedan od najvećih i najlepših porodičnih hotelskih kompleksa u regiji, starijeg datuma, renoviran, površine je preko 100 hektara, nalazi se u podnožju Olimpa. Smešten je na prelepoj peščanoj plaži, na svega oko jedan kilometar od centra Leptokarije sa kojim je povezan vozićem. 
Sadržaj hotela: Hotel Olympian Bay je idealan za porodice sa decom, ima dečje igralište i klub, kao i sve potrebne prateće sportske i rekreativne sadržaje za decu. Pored recepcije i lobija, Olympian Bay ima barove, restorane, pristup Internetu (uz doplatu na licu mesta), veliki parking, dva otvorena bazena, dečji bazen, mali tržni centar, organizovanu celodnevnu i večernju animaciju za decu i odrasle, fitness centar (sobe za masažu, teretana i jacuzzi (uz doplatu na licu mesta)), teren za mali fudbal i kosarku, pet teniskih terena (uz doplatu na licu mesta), uslove za vodene sportove, kongresni centar… Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju. 
Smeštaj: Pored standardnih soba u glavnoj zgradi, hotel ima sedam bungalova starijeg datuma, sa po dvadeset soba sa direktnim izlaskom u vrt ili sa prelepom terasom na prvom spratu. Sve sobe sadrže kadu ili TWC sa fenom, A/C, telefon, TV, mali frižider, sef (uz doplatu na licu mesta) i terasu. Standardne sobe se nalaze u glavnoj zgradi i namenjene su za 2 osobe (2 standardna ili „francuski“ ležaj“. Sobe u bungalovima su namenjene su 2-3 osobe (2 standardna ili „francuski“ ležaj i pomoćni ležaj). Porodične sobe (family room) u bungalovima su namenjene su 2-4 osobe (2 standardna ili „francuski“ ležaj i 2 pomoćna ležaja).

 

Turistička agencija "Holiday S"

Veliki broj zadovoljnih korisnika naših usluga svedoči o profesionalnosti i nivou kvaliteta, uverite se zašto.

Nikole Pašića 13, 21000 Novi Sad, Srbija

 +381 (0)21 47 371 36  +381 (0)21 55 27 64
 +381 (0)64 11 494 87  +381 (0)62 56 97 14

 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

©2024 Holidays.in.rs. All Rights Reserved. Powered by TEHNO.RS

Search